Afbeeldingen op je site wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik een afbeelding wijzigen of toevoegen aan mijn website?

Wil je een afbeelding toevoegen of vervangen op je site?Het maakt niet uit wat voor soort afbeelding het is - een profielfoto, een achtergrondafbeelding of een illustratie - het aanbrengen van wijzigingen neemt slechts een paar eenvoudige stappen in beslag.

Hieronder vind je stapsgewijze instructies voor het wijzigen of toevoegen van afbeeldingen op je website:

1. Ga naar Website > Website bewerken.

2. Ga naar de sectie waar u de afbeelding wilt wijzigen en klik op de afbeelding die u wilt vervangen.

3. Beweeg de muis over de afbeelding en klik op "vervangen".

4. Je kunt kiezen uit een bibliotheek of je afbeelding uploaden vanuit je lokale bestand.

5. Klik op "Invoegen" in het pop-upvenster en op "Opslaan" in de bovenste balk.

Website afbeeldingen FAQ

Is er een specifiek afbeeldingsformaat dat geschikt is voor de website?

Door de manier waarop responsive webdesign werkt, is er geen perfecte verhouding.De koptekst kan verschillende groottes hebben, afhankelijk van het type apparaat of schermgrootte dat de persoon die de website bekijkt gebruikt.Het beste zou zijn om alles wat belangrijk is naar het midden van de afbeelding te plaatsen en dingen die minder belangrijk zijn (die mogelijk buiten de viewport vallen) naar de randen.

Is er een specifieke resolutie voor de afbeelding op de website?

We hebben geen statische resolutie voor afbeeldingen.We raden altijd aan om afbeeldingen in de hoogste resolutie te plaatsen, omdat onze afbeeldingscontainers dan met de beste kwaliteit kunnen krimpen/uitzetten op responsieve webpagina's.

Een afbeelding wijzigen of toevoegen aan uw website is een eenvoudig proces dat snel en gemakkelijk kan worden voltooid. Als u wilt weten hoe u de afbeeldingen in de galerij kunt bewerken, raadpleeg dan deze pagina in het Helpcentrum: Gebruik de galerijsectie.