Alle collectiesWebsite redacteurSite-instellingen
SEO op je site en pagina bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe bewerk je de SEO van je websitepagina's

Merk op dat bij het maken van een nieuwe pagina ook al een specifieke SEO wordt gegenereerd, dus als je deze wilt bewerken, kun je dat in het bovenstaande gedeelte doen.Je kunt de miniatuurafbeelding van de site (de afbeelding die verschijnt wanneer je de link deelt op sociale media) ook in dit gedeelte wijzigen.

Voorbeeld van een miniatuurafbeelding van een website:

Zo ziet het menu met pagina-instellingen eruit zonder SEO:

U kunt het toevoegen door te klikken op "SEO genereren" of SEO handmatig toevoegen.

De beschrijving van de site wijzigen

Opmerking: Als u SEO specialist automation inschakelt, kunt u de SEO-informatie niet rechtstreeks op het paneel Instellingen bewerken.Als je de SEO beschrijving direct wilt bewerken, schakel dan de SEO Specialist uit.

De algemene SEO-configuratie kan worden gevonden op de Home pagina-instellingen.Je kunt de SEO van elke pagina wijzigen onder het tandwielpictogram op elke pagina.

1. Ga naar Website > Website bewerken.

2. Klik op "Pagina's beheren" in het midden bovenaan en klik op het gear icoon naast de paginatitel.

3. Scroll naar de SEO-sectie om de beschrijving van de site te wijzigen, of klik op "Regenereren" om AI de beschrijving te laten genereren.

4. Klik op "Opslaan" onderaan het instellingenpaneel en nogmaals op de bovenste balk.

De miniatuurafbeelding van de website wijzigen

De miniatuurafbeelding van de website wordt getoond wanneer de URL wordt gedeeld op sociale media.Dit wordt ook automatisch ingesteld wanneer je een website maakt, en je kunt het hier wijzigen.

1. Ga naar Website > Website bewerken.

2. Klik op "Pagina's beheren" in het midden bovenaan en klik op het tandwielpictogram naast de paginatitel.

3. Scroll naar de SEO-sectie en klik op "Vervangen" om de afbeelding te wijzigen, of klik op "Regenereren" om AI de afbeelding te laten kiezen.

• Als je op "Vervangen" klikt in de mediaselector, kun je een afbeelding kiezen uit Unsplash/bibliotheek of je eigen afbeelding uploaden.

• Klik op "Invoegen" om het toe te voegen.

4. Klik op "Opslaan" onderaan het instellingenpaneel en nogmaals op de bovenste balk.