Eigen afbeeldingen toevoegen aan de website
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door afbeeldingen aan de afbeeldingsbibliotheek toe te voegen, kunt u uw eigen afbeeldingen eenvoudig openen vanuit de bibliotheek wanneer u de website-editor gebruikt.

Afbeeldingen toevoegen aan de afbeeldingenbibliotheek

1. Ga naar Website > Website bewerken.

2. Klik op een afbeelding op de website.

3. Klik op "Vervangen" en kies "Uploaden" in het pop-upvenster.

4. Klik op "Selecteren" of plaats een bestand in het stippelvak. De ondersteunde bestandstypen zijn PNG, JPG of JPEG tot 32 MB.

5. Nadat de afbeelding is geladen, ziet u deze op de website. Als u nog een afbeelding wilt toevoegen, herhaalt u

6. Als de afbeelding je bevalt, klik je op "Opslaan" in de bovenste balk.

Als je de geüploade afbeelding op een andere plaats wilt gebruiken, kies dan de optie Bibliotheek om uit te kiezen.

Afbeelding uploaden FAQ:

Kan ik afbeeldingen in bulk uploaden naar de bibliotheek?

Op dit moment niet beschikbaar.Je kunt de afbeeldingen één voor één uploaden.

Kan ik geüploade afbeeldingen verwijderen uit de afbeeldingenbibliotheek?

Op dit moment niet.Je kunt de afbeelding niet verwijderen als deze eenmaal is geüpload naar de bibliotheek.