Alle collectiesWebsite redacteurBlog pagina
Een blogpagina aan uw site toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een blog toevoegen aan uw Durable AI-website

Sinds de lancering van onze Durable AI website builder vorig jaar, hebben we meer dan twee miljoen kleine bedrijven en zelfstandigen geholpen met het creëren van online merken.

En in tegenstelling tot andere blogschrijvers (of ChatGPT) doet het alles voor je: het uploaden van je inhoud, het vinden van fotografie, het opmaken van je blogpost en het optimaliseren van je post voor SEO.

Aan de slag

1. Ga naar Website > Bewerken.

2. Klik op het "+"-symbool (knop Pagina maken) in de bovenste balk.

3. Klik op "Blogpost" in de lijst.

4. Klik op "Helemaal opnieuw maken", zoek naar een onderwerp of kies uit de voorgeselecteerde onderwerpen.

5. Het artikel wordt gegenereerd.Dit kan 2-3 minuten duren.

6. Klik op "Regenereren" aan de rechterkant als je wilt regenereren.Als je tevreden bent met het bericht, klik je op "Opslaan" in de bovenste balk.

Publiceer blogberichten

1. Nadat je in de vorige stap op "Opslaan" hebt geklikt, klik je rechts op "Instellingen".

2. Verplaats de knop naar het gedeelte "Gepubliceerd".

3. Klik op "Opslaan" in het instellingenpaneel.

Blogberichten bewerken

1. Ga naar Website > Bewerken.

2. Klik op de knop "Pagina's beheren" bovenaan en klik op de blogpagina.

3. Beweeg uw cursor over het artikel dat u wilt bewerken en klik op het potloodpictogram.

4. Markeer gebieden om het lettertype te wijzigen (kop, vet, cursief) en links toe te voegen.

Voer een nieuwe regel in om afbeeldingen, video's en tabellen toe te voegen.

5. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk als je klaar bent.

Kopafbeeldingen wijzigen

Bij elke blogpost selecteert je AI blog builder een headerafbeelding op basis van het onderwerp van de post.Je kunt ervoor kiezen om de afbeelding te vervangen door een andere, je eigen afbeelding te uploaden of een effen achtergrondkleur te kiezen:

1. Ga naar Website > Bewerken.

2. Klik op de knop "Pagina's beheren" bovenaan en klik op de blogpagina.

3. Beweeg je cursor over het artikel dat je wilt bewerken en klik op het potloodpictogram.

4. Klik op "Instellingen" aan de rechterkant.

5. Kies uit het vervolgkeuzemenu: afbeelding, effen kleur of kleurverloop.

6. Bewerk de instellingen afhankelijk van de optie die je in stap 5 hebt gekozen.

7. Klik op "Opslaan" in het instellingenpaneel.

De auteur van de blog wijzigen

Om de blogauteur te wijzigen, kijk op deze pagina van het helpcentrum.

Het toevoegen van een blogsectie aan je website is een eenvoudige en krachtige manier om boeiende inhoud te creëren, je SEO-ranking te verbeteren en het bereik van je merk te vergroten.Met een Durable AI website builder kun je met een paar klikken aan de slag.