Verander de lettercombinatie op je site
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze eenvoudige thema-editor geeft je de tools die je nodig hebt om het uiterlijk en het algemene gevoel van je website aan te passen.Zo kun je de webervaring van je gebruikers helpen verbeteren door het lettertype te kiezen.

1. Ga naar website > Bewerken.

2. Klik op het pictogram Thema rechtsboven (verfblikpictogram).

3. Ga naar de sectie Lettertypen en klik op "Bewerken".

4. Blader door de lettertypecombinatie op het tabblad "Lettertypepakketten".

5. Je kunt ook op het tabblad "Aangepast" klikken om handmatig lettertypen te selecteren voor de koppen en hoofdteksten.Op het tabblad Aangepast kun je ook de vetgedruktheid, grootte en regelhoogte van elke tekst kiezen.

6. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk.

Het is maar dat je het weet, als je de lettercombinatie wijzigt, veranderen de lettertypen op alle pagina's van de website.Op dit moment kun je het lettertype op een bepaalde pagina/sectie niet wijzigen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het wijzigen van het lettertype op je website.Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.