Stijlen op je site wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wijzig de afstand tussen secties:

Volg de onderstaande stappen om de afstand tussen de secties aan te passen:

1. Ga naar Website > Website bewerken.

2. Klik op "..." en "Bewerk sectie" op de sectie waartussen u de tussenruimte wilt aanpassen.

3. Kies op het tabblad Stijl de tussenruimte boven en onder in het vervolgkeuzemenu in de sectie Tussenruimte in het paneel Instellingen.

4. Je kunt ook kiezen voor de Min.hoogte als inhoud of scherm.

5. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk.

Wanneer u Inhoud kiest (u ziet de bovenste en onderste secties op het scherm):

Wanneer je Scherm kiest (Je ziet de bovenste en onderste secties niet op het scherm):

Verdeler en/of rand toevoegen

1. Ga naar Website > Website bewerken.

2. Klik op "..." en "Bewerk sectie" op de sectie waartussen u de tussenruimte wilt aanpassen.

3. Ga op het tabblad Stijl naar het gedeelte Scheidingsteken en rand. Schakel het schakelaartje in en klik op "Wijzigen" om de stijl van de scheidingslijn en de rand te wijzigen.