Locatie toevoegen aan je site
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een locatiegedeelte toevoegen aan je site

Als je informatie over je locatie moet toevoegen aan je website, maak je dan geen zorgen - de website-editor maakt het je gemakkelijk!Volg deze stappen om in een handomdraai een sectie voor je locatiegegevens toe te voegen.

Een sectie aan je website toevoegen

1. Ga naar Website> Bewerken

2. Klik op de knop "Sectie+toevoegen".

3. Kies het gedeelte "Locatie".

4. Bewerk de koptekst, het adres en aanvullende tekstvelden als dat nodig is.De kaart wordt gegenereerd op basis van het adres dat je hier opgeeft.(Zie de schermafbeelding voor een voorbeeld van het extra tekstveld).

5. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk als je klaar bent.

De kaartstijl wijzigen

1. Klik in de website-editor op "Bewerken" op de kaartsectie.

2. Klik op "Stijl" in het instellingenpaneel.

3. Kies het type, het thema en de afgeronde hoeken voor de kaartstijl.