Videosectie toevoegen aan je site
Meer dan een week geleden bijgewerkt

YouTube- en Vimeo-video's toevoegen met Durable

Een YouTube- of Vimeo-video toevoegen aan je website is eenvoudig met Durable.Volg de onderstaande stappen om uw video's snel te uploaden en zichtbaar te maken op uw site.

Stappen om een YouTube- of Vimeo-video met Durable toe te voegen

1. Ga naar Website > Editor.

2. Klik op de knop "Sectie toevoegen" waar je een video wilt toevoegen.

3. Klik op "Video" in de lijst met secties.

4. Beweeg de muis over de toegevoegde videosectie en klik vervolgens op "Bewerken".

5. Voeg indien nodig een sectiekop toe en plak een YouTube- of Vimeo-link in het vak.

6. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk.

Aandachtspunten

• Houd er rekening mee dat je de video niet kunt afspelen in de editor van de website.Klik op het oogpictogram in de bovenste balk om de video te bekijken.

• Durable biedt momenteel geen lokale hosting voor video's.Gebruik een YouTube- of Vimeo-link om video's in te voegen.

Je bent nu klaar om je YouTube- of Vimeo-video te delen met je community.Zorg er altijd voor dat je video's voldoen aan je lokale regelgeving en copyrightbeleid.