Een blog auteur wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe de auteur van een blog wijzigen

U kunt de auteur van het blog wijzigen in een andere gebruiker onder Zakelijk > Gebruikers.

Belangrijke opmerking:

• Om de auteur te kunnen wijzigen, moeten gebruikers de uitnodiging accepteren voordat ze de auteur kunnen wijzigen.Raadpleeg deze helppagina: Multi-User Login om een nieuwe gebruiker toe te voegen.

• De auteurssectie wordt niet weergegeven als je geen extra gebruikers hebt.

• Alleen gebruikers van businessplannen en proplannen kunnen extra gebruikers toevoegen.Als je het gratis of startersplan gebruikt, kun je geen extra gebruikers toevoegen aan je site.

Volg deze stappen om de blogauteur te wijzigen:

1. Ga naar Website> Bewerken.

2. Klik bovenaan op de knop "Pagina's beheren".

3. Klik op "Blog" in het instellingenpaneel en klik op "Bewerken" op het artikel waarvan je de auteur wilt wijzigen.

4. Klik op "Instelling" aan de rechterkant van de pagina.

5. Scroll naar de auteurssectie in het instellingenpaneel en selecteer de auteur in de vervolgkeuzelijst.

6. Klik op "Opslaan".