Alle collectiesWebsite redacteurBlog Pagina
De blogauteur toevoegen en wijzigen
Geschreven door Naoko
Deze week bijgewerkt

Hoe de auteur van een blog wijzigen

(Als je nog geen blogauteur hebt toegevoegd, volg dan de stappen die zijn beschreven in de Blogauteur toevoegen sectie op deze pagina.)

Volg deze stappen om de auteur van de blog te wijzigen:

1. Ga naar Website> Website bewerken.

2. Klik op de knop 'Pagina's' in je bovenste balk > 'Alle pagina's bekijken'

3. Klik op "Blog" in het instellingenpaneel en klik op "Bewerken" op het artikel waarin u de auteur wilt wijzigen.

4. Klik op "Instellingen" aan de rechterkant van de pagina.

5. Ga naar het auteursgedeelte in het instellingenpaneel en klik op de auteurknop.

6. Kies de auteur uit de lijst en klik erop.

7. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk.

Blog auteurs toevoegen

De standaard auteur is ingesteld op de account

1. Ga naar Website> Bewerken.

2. Klik op de knop 'Pagina's' in je bovenste balk > 'Alle pagina's bekijken'

3. Klik op “Blog” in het instellingenpaneel en klik op “Bewerken” bij het artikel waarvan je de auteur wilt wijzigen.

4. Klik op "Instelling" aan de rechterkant van de banner.

5. Ga naar de auteurssectie in het instellingenpaneel en klik op de auteursknop en klik op "Toevoegen."

6. Kies de afbeelding en Naam, en klik op 'Opslaan' in het pop-upvenster.

7. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk.

FAQ voor blogauteurs

V: Kan ik de auteur en datum verbergen op de blogpagina?

Op dit moment niet.Je kunt de blogauteur toevoegen of wijzigen en de blogdatum wijzigen; we hebben momenteel niet de optie om deze informatie van de blogberichten te verbergen.