Sociale-mediapictogrammen toevoegen aan uw site
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sociale media-pictogrammen configureren op de website

Door links naar sociale media in de voettekst of koptekst van je website in te schakelen, kun je bezoekers naar je andere sociale media-accounts leiden, zoals Instagram, Facebook en X.Hier volgen de stappen voor het configureren van je sociale-mediapictogrammen op je website:

1. Ga naar Website > Bewerken.

2. Klik op de knop "Koptekst bewerken" in de koptekst.

3. Scroll naar de onderkant van het instellingentabblad en bewerk de huidige sociale link (klik op het potloodpictogram) of voeg een nieuw pictogram toe (klik op "Kanaal + toevoegen").

4. Kies het type en plak je accountnaam in het veld.

5. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk als je klaar bent.U ziet een pictogram wanneer dit correct is ingesteld.

Daar heb je het.Je hebt je website met succes bijgewerkt met sociale links.