Gebruik de galerijsectie (raster of carrousel)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De galerijfunctie gebruiken

Als u uw producten, diensten of artikelen op een visueel aantrekkelijke manier onder de aandacht wilt brengen, waarom overweegt u dan niet om een fotogalerij aan uw Durable-site toe te voegen?Het is een geweldige manier om de aandacht van bezoekers te trekken en een blijvende indruk achter te laten.

Deze sectie wordt standaard toegevoegd wanneer je een website aanmaakt, maar je kunt deze later altijd nog aan de site toevoegen.

Soorten galerijen

Wij bieden:

• Er zijn twee opties voor je galerijweergave:

Met het type CAROUSEL kun je tot 12 afbeeldingen zijwaarts laten rollen.

Met de optie GRID worden alle 12 afbeeldingen tegelijk weergegeven.

om afbeeldingen te laten zien.

Een sectie toevoegen

1. Ga naar Website > Website bewerken.

2. Klik op de knop "Sectie + toevoegen" om deze sectie toe te voegen.

3. Klik op "Afbeeldingencarrousel" of "Afbeeldingenraster" in de sectieselector.

4. Onze websitebouwer genereert de galerij met gratis stockafbeeldingen.Je kunt de selectie later aanpassen.

5. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk als je klaar bent.

Afbeeldingencarrousel of -raster aanpassen

Als je niet tevreden bent met de eerste poging, of als je je afbeelding wilt gebruiken, kun je de galerij altijd bewerken.

1. Klik op de knoppen "..." en "Bewerken" in het galerijgedeelte.

2. Voeg indien nodig een koptekst toe in het instellingenpaneel.

Afbeeldingen toevoegen aan de sectie

1. Klik op de knop "Afbeelding toevoegen +" in het instellingenpaneel.

2. Klik op "Upload een bestand" of "Genereer" om AI de afbeelding te laten genereren

3. Er verschijnt een pop-upvenster.Je kunt kiezen uit Shutterstock, Unsplash, Upload je eigen afbeelding of Bibliotheek.Klik op de afbeelding die u mooi vindt of upload uw eigen afbeelding en klik op "Invoegen".

4. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk.

Opmerking: alle geüploade afbeeldingen moeten de indeling .JPG of .PNG hebben en maximaal 32 MB groot zijn.

Afbeeldingen verwijderen:

1. Klik op "..." en "Bewerken" in de galerijsectie.

2. Klik op het prullenbakpictogram naast de afbeelding die u wilt verwijderen.

3. Klik op "Verwijderen" in het popupmenu.

4. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk.

Je galerijstijl bewerken

1. Klik op "Bewerken" in de galerijsectie.

2. Klik op "Stijl" in het instellingenpaneel.

3. Scroll naar beneden naar Type, en kies Carrousel of Raster.

1. Als je Carrousel kiest, selecteer je de Aspect ratio en Ronde hoeken voor de afbeeldingen in de vervolgkeuzelijst.

2. Wanneer je Raster kiest, schakel je in of uit: Klik voor volledig scherm, Gaten verwijderen, en Volledige breedte, evenals Beeldverhouding en Afgeronde hoeken.

4. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk als je klaar bent.

Bonus: Bij het bewerken van de galerijstijl kun je ook animaties toevoegen (bijv. Schuif omhoog, Zoom uit, enz.) en de tussenruimte tussen de secties kiezen.

Achtergrondkleur aanpassen

Om de achtergrondkleur van deze sectie te wijzigen, zie De kleur van een sectie wijzigen voor de gedetailleerde handleiding.