Mappen toevoegen aan het menu van je site (vervolgkeuzemenu)
Mappen toevoegen aan het menu van je site (vervolgkeuzemenu)
Naoko avatar
Geschreven door Naoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dropdownmenu's toevoegen aan je site

Door mappen toe te voegen aan je site kun je menu's op een georganiseerde manier presenteren.Dit is een geweldige optie, vooral als je veel pagina's op je site hebt.Het zou er ongeveer zo uit kunnen zien:

Een map toevoegen

1. Ga naar Website > Bewerken.

2. Klik op de knop "Pagina beheren" (links van het "+"-pictogram).

3. Klik op "Map maken" in het paginapaneel.

4. Input Label en Slug.Verplaats de knop in de Header en Footer naar de plek waar je de map in het menu wilt weergeven.

5. Klik op "Opslaan". Nu zie je de map in het paneel Pagina.

Pagina's toevoegen aan de map

Zodra je een map hebt toegevoegd, kun je beginnen met het toevoegen van pagina's aan de map.

1. Maak een pagina.(Raadpleeg dit helpcentrumdocument voor meer informatie).

2. Klik op de knop "Pagina beheren" (links van het "+"-pictogram).

3. Klik op het tandwielpictogram dat je wilt opnemen in de map.

4. Ga naar het gedeelte Toevoegen aan map en zet de schakelaar aan.

5. Kies de map waarin je een menu wilt toevoegen.

6. Klik op "Opslaan" in het zijpaneel en nogmaals op "Opslaan" in de bovenste balk.

Je kunt meerdere pagina's aan een map toevoegen door deze stappen te herhalen.Wanneer u een pagina toevoegt onder mappen, ziet deze er als volgt uit in de sectie websitepagina:

We hopen dat deze korte handleiding je heeft geholpen om te begrijpen hoe eenvoudig het is om een map op je site te maken.Met een paar muisklikken kun je een hele mappenstructuur maken.

Ga voor meer websitetutorials naar ons Helpcentrum.