Pagina's toevoegen aan je site
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Pagina's toevoegen aan uw website

Extra pagina's toevoegen aan je website is een geweldige manier om meer te delen over je bedrijf, diensten of team!

Een nieuwe pagina toevoegen

1. Ga naar Website > Bewerken.

2. Klik op het "+"-pictogram in de bovenste balk.

3. Klik op het type pagina dat je wilt toevoegen.De pagina wordt gegenereerd.

4. Nadat de pagina is gegenereerd, kun je secties toevoegen, de afbeeldingen wijzigen en de titel en SEO bewerken als dat nodig is.

5. Klik op "Opslaan" als u klaar bent.

Een pagina verwijderen

Volg onderstaande stappen om een pagina te verwijderen:

Houd er rekening mee dat het verwijderen van pagina's niet ongedaan kan worden gemaakt, dus controleer of u de juiste pagina verwijdert.

1. Ga naar Website > Bewerken.

2. Klik op de knop "Pagina beheren" in het midden bovenaan.

3. Klik op de drie puntjes naast de paginatitel.

4. Klik in het pop-upvenster op "Verwijderen" en nogmaals op "Verwijderen".

FAQ-pagina's:

Hoeveel pagina's kan ik toevoegen?

• Dat hangt af van het abonnement dat je hebt voor je bedrijf.Zie onze prijzenpagina voor meer informatie.

Kan ik een blogpagina verwijderen?

• Op dit moment niet mogelijk.De blogpagina telt echter niet mee voor de paginalimieten.Je kunt de blogpagina verbergen in het menu.