Alle collectiesMerk kit
Leer hoe je de brand kit gebruikt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We lanceren onze eerste merkkit!Til je merk naar een hoger niveau met een door AI gegenereerd logo en sociale middelen.Pas het vervolgens toe op je website, facturen en e-mails.Je kunt ook de merkmaterialen downloaden die je in de Brand kit hebt gemaakt.

Wat biedt de Brand kit?

De merkkit bevat:

• Logo: Je kunt de primaire, secundaire, favicon en profiellogo's instellen en hier je eigen logo uploaden.

• lettertypen: Je kunt de lettertypepakketten uit de lijst wijzigen of je eigen combinatie kiezen.

• Voorbeelden: Je kunt een voorbeeld zien van de koopwaar als je die zou maken.

• Kleuren: Je kunt websitekleuren kiezen uit het voorgeselecteerde palet. Als je geen palet vindt dat je mooi vindt of als je een bestaand palet wilt aanpassen, kun je een aangepast palet maken.

• Schrijfstijl: Wijzig de toon van de AI-gegenereerde inhoud.

• Websitepreview: Je kunt een voorbeeld van de website bekijken met de nieuwe merkinstellingen. Je kunt de wijzigingen ook vanaf hier "toepassen" op de live versie.

• Facturen en e-mails: Je kunt een voorbeeld bekijken van de facturen en e-mailsjablonen die je naar klanten stuurt.

• Sociale middelen: Sociale profielfoto's en achtergrond-/coverafbeeldingen voor verschillende populaire sociale platforms.

• Zakelijke kaartjes: Dit professionele visitekaartje is klaar om af te drukken. Je kunt het downloaden en direct naar een drukkerij naar keuze sturen.

Gebruik de Brand kit

1. Log in op uw Durable-account > Klik op het tabblad Merk aan de linkerkant.

2. Klik op "Merk genereren."

3. Klik op "Opslaan".

Merkpakket bewerken

Zodra je de merkkit voor je bedrijf hebt gegenereerd, kun je deze aanpassen via het tabblad Merk.

1. Ga naar Merk.

2. Klik op "Bewerken" in een sectie die u wilt bewerken.

3. Het instellingenpaneel verschijnt aan de rechterkant.Pas de inhoud aan en klik op "Opslaan" als je klaar bent.

Opmerking:

Op dit moment zijn de wijzigingen in de Brand kit en de website editor onafhankelijk van elkaar.Als je bijvoorbeeld het lettertype in de website-editor wijzigt, zal dit NIET de lettercombinatie in de brand kit veranderen en vice versa.

Er zijn enkele uitzonderingen:

• Als je op "Toepassen" klikt in het gedeelte Website preview van de brand kit, worden de wijzigingen toegepast op de live versie.

• Als je de logobron hebt ingesteld als "Branding" in de website-editor, zie je het logo uit de brand kit: meer hierover hier.

• Door de schrijfstijl in de Brand kit te wijzigen, zal de wijziging van toepassing zijn op de hele website en de schrijfstijl van marketing.