Alle collectiesWebsite redacteurBlog pagina
Blog automatisch posten inschakelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordelen van constante blog updates

Regelmatige blogupdates kunnen een positieve invloed hebben op de positie van een website in zoekmachines, waardoor je website zichtbaarder wordt.Zoekmachines beoordelen hoe vaak een website wordt bijgewerkt om de relevantie en kwaliteit van de inhoud te bepalen.

Regelmatige blogupdates kunnen je ook helpen om op een persoonlijk niveau verbonden te blijven met klanten.Door je blog regelmatig bij te werken, kun je je lezers boeiende en nuttige inhoud bieden waarmee je jezelf kunt positioneren als marktleider en expert.Bovendien kan verse inhoud op je blog je helpen om relaties op te bouwen met je lezers en een publiek van trouwe volgers te ontwikkelen.

Regelmatige blogupdates zijn een essentieel aspect van websiteonderhoud en kunnen een groot verschil maken in het succes en de zichtbaarheid van je blog.

Voordat u begint

Belangrijke opmerking: deze functie is op dit moment alleen beschikbaar in de VS en Canada, omdat sms-bevestigingen alleen naar Amerikaanse en Canadese nummers worden gestuurd.

Als je nog steeds een blogpagina op je website moet maken, volg dan dit helpcentrumdocument om er een te maken voordat je de automatische blogberichten inschakelt.

Hoe blog automatisch posten inschakelen

1. Ga naar Automatisering > Vaardigheden.

2. Klik op "Inschakelen" bij Automatisch posten en klik op "Vaardigheid inschakelen" in het pop-upvenster.

3. In het pop-upvenster kunt u de blogplanning, meldingen en telefoon instellen.

Kies de geplande frequentie uit Wekelijks, Tweewekelijks of Maandelijks.

• Als u het blog niet hoeft te bekijken voor het uploaden, ga dan verder door op "Opslaan" te klikken.

• Optioneel: als je een tekstmelding wilt ontvangen om een voorbeeld van het blogbericht te bekijken voordat het wordt gepubliceerd, schakel dan de "Meldingen" knop in.

• Voer een *mobiel* telefoonnummer in waarvan je een sms-bericht wilt ontvangen. Klik op "Opslaan" wanneer u een telefoonnummer hebt ingevoerd.

• Je ontvangt een eenmalige code van 6 cijfers voor je telefoonnummer. Typ de code in het pop-upvenster.

• Klik op "Verifiëren" en u ontvangt een sms wanneer dit is voltooid.

• Als het blogartikel klaar is, ontvang je nog een SMS-bericht.

Hoe geautomatiseerde blogberichten publiceren

Afhankelijk van het frequentieschema ontvangt u een sms zoals hieronder:

Klik op de link in de sms om het artikel te bekijken.

• Blij met de blogpost?=> Beantwoorden met "P" in de sms.

• Niet zo blij met de blogpost?=> Reageer met "R" en de AI genereert nog een bericht.

• Wil je het bericht verwijderen?=> Reageer met "D" en het blogbericht wordt verwijderd.

Als u niet reageert op het SMS-bericht, blijft het artikel als klad achter in de Website editor > Blog pagina.

Als je een blogbericht wilt bewerken, raadpleeg dan dit artikel in het Helpcentrum:

Hoe geautomatiseerde blogberichten uitschakelen

1. Ga naar Automatisering > Vaardigheden > Automatisch posten.

2. Klik op de drie puntjes op de Auto-post-kaart en klik op Uitschakelen.

3. Klik op "Vaardigheid uitschakelen" in het pop-upvenster.

Geautomatiseerde blogpost FAQ

Vragen Durable-medewerkers ooit naar de verificatiecode?

Nee.Het Durable-team zal nooit om de verificatiecode vragen.Deel de code met niemand.

Waarom ontvang ik geen verificatiecode?

Er kunnen verschillende redenen zijn:

• Heeft u een Amerikaans/Canadees telefoonnummer? : Deze automatische postfunctie is momenteel alleen beschikbaar in de VS en Canada.

• Gebruikt u een nummer dat SMS-berichten kan ontvangen? : U moet een SMS-bericht kunnen ontvangen op het nummer dat u hebt ingevoerd.

• Gebruikt u het juiste nummer? : U moet een geldig telefoonnummer invoeren om te kunnen verifiëren. Wijzig het telefoonnummer en probeer het opnieuw.

• Verifieer je binnen een korte tijd? De code verloopt na een bepaalde tijd. Ik raad je aan om je nummer zo snel mogelijk te verifiëren.

Tot slot bieden regelmatige blogupdates een aantal voordelen voor website-eigenaars en hun lezers.Ze kunnen SEO-rankings helpen verbeteren, relaties opbouwen en een loyale aanhang voor je website creëren.