Alle collectiesAccountinstellingen
Automatisering voor uw bedrijf inschakelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Automatisering is momenteel een bètafunctie.Het is beschikbaar in Starter-, Business- en Mogul-plannen.De functie Beoordelingsverzoek is nog niet beschikbaar.Voor sommige functies in Automatisering is mogelijk een bepaald plan nodig.

Belangrijke opmerking:

Zodra je SEO-automatisering hebt ingeschakeld, kun je de pagina-optimalisatie niet meer bewerken vanuit de website-editor.(Zie meer in dit helpcentrumdocument: Edit SEO op uw site en pagina) Als u de SEO van elke pagina wilt bewerken, schakel dan de SEO-automatisering uit.

Beschikbare automatisering

• SEO specialist: Optimaliseer automatisch de SEO van je website na elke content update, zodat je site zichtbaar en concurrerend blijft in de zoekmachine rankings.

• Autopost: Genereer automatisch bloginhoud op basis van uw bedrijfstype, zodat uw site fris en boeiend blijft om bezoekers aan te trekken en te behouden. Raadpleeg dit helpdocument voor meer informatie over Auto-post: Zelfpost blog inschakelen.

• Recensieverzoek (Binnenkort beschikbaar): Vraag automatisch om beoordelingen na de service met een eenvoudige e-mail, zodat je online reputatie wordt opgebouwd met elke tevreden klant.

• Copywriter (Binnenkort beschikbaar): Revitaliseer de inhoud van je website met AI, waardoor de leesbaarheid en betrokkenheid worden verbeterd en bezoekers loyale volgers van je merk worden.

• Lead correspondent: Reageer direct op nieuwe leads vanuit het contactformulier op je website om direct contact te leggen en je conversiekansen te verhogen.Volg dit helpdocument om e-mailsynchronisatie in te schakelen: Synchroniseer uw e-mailadres in uw Durable CRM.

• Serviceherinnering (Binnenkort beschikbaar): Automatisch bijhouden en op de hoogte worden gebracht van komende diensten voor je klanten, zodat je altijd voorloopt op je schema.

Automatisering inschakelen

Verhoog je productiviteit door AI routinetaken voor je te laten uitvoeren.

1. Log in op uw Durable-account en klik op "Automatisering" in het menu aan de zijkant.

2. Klik op "Vaardigheden inschakelen."

Elke automatisering inschakelen

1. Zodra Automatisering is ingeschakeld, kunt u elke vaardigheid inschakelen. Klik op Automatisering en klik op "Inschakelen" voor SEO specialist en Auto-post.

2. Om te configureren kun je op de drie puntjes op elke kaart klikken en op "Configureren" klikken.

Automatisering uitschakelen

1. Ga naar Automatisering.

2. Klik op "Vaardigheden" in de bovenste balk en klik met drie puntjes op de automatisering die je wilt uitschakelen.

3. Klik op "Uitschakelen."

4. Klik opnieuw op "Skill uitschakelen" in het pop-upvenster.

Automatisering controleren

Je kunt de feed controleren op wijzigingen die zijn aangebracht op je website.