Verwijder "Made with Durable" van je site
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe verwijder ik "Made with Durable" uit de voettekst?

Inhoud verwijderen uit de voettekst van je website is eenvoudig.Volg de onderstaande stappen om de optie "Made with Durable" eenvoudig te verwijderen.

Deze optie is alleen beschikbaar voor betaalde abonnementen: Starter-, Business- en Mogul-plannen.Je ziet deze optie niet in het gratis plan.

1. Ga naar Website > Bewerken.

2. Scroll naar beneden naar de voettekst.

3. Klik op de knop "Voettekst bewerken" in de voettekstsectie.

4. Scroll naar beneden naar de onderkant van het paneel Instellingen en schakel de optie "Gemaakt met Duurzaam" uit.

5. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk.

Zodra u de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, wordt de optie "Made with Durable" verwijderd uit de voettekst van uw Website.