Een bedrijf verwijderen (website)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe verwijder ik een bedrijf/website

Als u uw Durable-account wilt behouden maar een bedrijf wilt verwijderen, volg dan de onderstaande stappen.

Het verwijderen van een bedrijf is een onomkeerbaar proces en kan niet worden hersteld.
Ook het verwijderen van een bedrijf resulteert in het annuleren van een betaald abonnement, en het abonnement wordt niet meegenomen naar het nieuwe bedrijf dat u aanmaakt.

Let op: als je een Pro-plan (legacy-plan: wordt niet meer aangeboden) of een Mogul-plan hebt, resulteert het verwijderen van bedrijven niet in het annuleren van het abonnement.

1. Nadat u bent ingelogd op uw Durable-account, klikt u op de bedrijfstitel in de linkerbovenhoek en klikt u op "Beheren."

2. Zoek het bedrijf dat u wilt verwijderen en klik op "Meer"
    .

3. Klik op "Bedrijf verwijderen."

4. Typ "bevestigen" in het pop-upvenster om het verwijderen te bevestigen.

5. Klik op "Verwijderen".

Veelgestelde vragen over het verwijderen van bedrijven

Ik zie het teken "Gratis plan", hoewel ik voor het abonnement heb betaald.Wat is er met mijn abonnement gebeurd?

Als u zich abonneert op een plan en vervolgens het bedrijf verwijdert, wordt het abonnement geannuleerd en niet overgedragen naar de nieuwe website die u daarna hebt gemaakt.Je moet je opnieuw abonneren op een betaald plan als je de functies van het betaalde plan wilt gebruiken.Als je vragen hebt over de abonnementsstatus, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Ik wil mijn abonnement opzeggen.Kan ik mijn bedrijf hiervoor verwijderen?

Je abonnement wordt automatisch geannuleerd wanneer het bedrijf wordt verwijderd. Als je echter het abonnement wilt opzeggen en toch de inhoud van de website wilt behouden, volg dan deze pagina: Je abonnement op Duurzaam opzeggen.

Ik wil mijn Durable-account verwijderen.Kan ik dat doen?

Als je het hele Durable-account wilt verwijderen, volg dan deze stappen: Mijn Durable-account verwijderen.Het verschil tussen het verwijderen van bedrijven en het verwijderen van het account is dat je nog steeds je account kunt behouden, zelfs als je bedrijven verwijdert (je kunt nog steeds inloggen op je Durable-account).Aan de andere kant resulteert het verwijderen van de account in het verwijderen van je bedrijf en je Durable-account (je kunt dan niet meer inloggen).