Uw abonnement op Durable opzeggen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We vinden het jammer dat je weggaat!Je kunt je abonnement opzeggen via je Durable-account:

Hoe zeg je je abonnement op bij Durable?

Uw abonnement is gekoppeld aan uw bedrijf, niet aan uw account, dus kies het bedrijf dat u wilt opzeggen.

Als je het Pro- of Mogul-plan gebruikt, zie je de knop Plan annuleren niet.Neem contact op met ons ondersteuningsteam door te klikken op de accountknop in de rechterbovenhoek > klik op Ondersteuning om een ondersteuningsticket aan te maken.

1. Na het inloggen op je Durable-account, klik je op het Bedrijf dat je wilt opzeggen.

2. Klik op "Bedrijfsinstellingen" op de linker tabbladen.

3. Klik bovenaan op het tabblad "Abonnement".

4. Klik op "Plan annuleren."

5. Als u het abonnement opzegt, verliest u:

• Website Pagina's

• Premium website blokken

• Premium widgets

• Premium Stock Afbeeldingen

• CRM + Facturatie

• Aangepaste domeinnaam

6. Beantwoord alle verplichte vragen en vink het vakje aan om de toegang tot uw account te bevestigen.

7. Klik op "Mijn account annuleren".

8. Typ "BEVESTIGEN" in het pop-upvenster en klik op "Doorgaan met annuleren".

9. Je hebt je annuleringsproces voltooid.

Zelfs na het annuleringsproces heb je nog toegang tot je account tot het einde van je huidige factureringscyclus.

Als je onmiddellijk na inschrijving annuleert (binnen 15 minuten), krijg je automatisch je geld terug. Anders hebt u toegang tot het dashboard en de website tot het einde van de huidige factureringscyclus.

Als je problemen ondervindt bij het annuleren van je abonnement, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam door in te loggen op je account en op Support te klikken. Klik op de accountknop in de rechterbovenhoek > klik op Ondersteuning.

We horen graag je feedback. Als we iets kunnen doen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Pro-plannen en Mogul-plannen annuleren

Belangrijke opmerkingen:

• Houd er rekening mee dat als je het Pro-plan of Mogul-plan annuleert, alle websites onder het Pro-plan worden geannuleerd en de websites niet meer worden gepubliceerd.Je moet elke website opnieuw aanmelden voor een betaald plan zodat je opnieuw toegang hebt tot je website.

• Momenteel bieden we geen downgrade naar een gratis plan vanuit betaalde plannen.Om opnieuw toegang te krijgen tot de websites die je had onder een betaald plan, moet je een Starter- of een Business-plan kiezen.