Alle collectiesWebsite redacteurSite-instellingen
De status van je site wijzigen (Publiceren / Unpubliceren)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uw website publiceren

Je kunt je site openbaar maken, maar je kunt hem ook privé houden tot je klaar bent om hem openbaar te maken.In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de status van je website beheert.

Je hebt een betaald abonnement nodig om je website te kunnen publiceren.

Stappen om de status van uw website bij te werken

Volg deze stappen om de websitestatus te wijzigen:

1. Ga naar Website > Instellingen.

2. U kunt de huidige status controleren in de statussectie. Om deze te wijzigen, klikt u op "Wijzigen."

3. Klik op de status die u wilt wijzigen en klik op "Opslaan" onderaan om de wijziging toe te passen.

Knop Status opslaan

Je kunt je site ook publiceren via de website-editor.

1. Ga naar Website > Website bewerken.

2. Klik op de knop "Publiceren" (met het pictogram van een raket) > kies "Publiceren".

3. Controleer het domein en klik op "Publiceren".

Je statuswijziging is opgeslagen.

Na het volgen van de stappen in dit artikel zou je nu met succes de status van je website moeten hebben gewijzigd.