Integreer Calendly in je site
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe u Calendly op uw duurzame website kunt embedden

Door Calendly te integreren met je Durable website kunnen bezoekers direct vanaf je website vergaderingen boeken.

Instructies

Om Calendly in te sluiten in je Durable site:

1. Ga naar Website > Bewerken.

2. Klik op "Sectie toevoegen" waar je het Calendly-boekingssysteem wilt toevoegen.

3. Selecteer Calendly in de app-lijst.

4. Voeg je Calendly-gegevens toe door je Calendly-gebruikersnaam in te voeren en het evenementtype te selecteren.Je kunt ook kiezen of je de details van een gebeurtenis wilt weergeven of niet.

5. Zodra je je Calendly-gegevens hebt toegevoegd, publiceer je je site en ben je live!Zo eenvoudig is het.

Je hebt met succes een Calendly-link opgenomen in je Durable Site.Je bezoekers kunnen nu eenvoudig vanaf je website afspraken met je maken.Voor vragen over Calendly functies kun je terecht bij Calendly support voor meer informatie.