Een contactformulier toevoegen aan je site
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Contactformulier

Een van de beste manieren om met potentiële klanten te communiceren is via het contactformulier.

Contactformulier toevoegen:

1. Ga naar Website > Bewerken.

2. Klik op 'Sectie + toevoegen' waar je deze wilt toevoegen.

3. Selecteer het contactformulier uit de lijst.

4. Als je dat hebt geselecteerd, wordt er een contactformulier gegenereerd.

5. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk.

Contactformulier aanpassen

1. Klik op "Bewerken" op het gedeelte met het contactformulier dat je hierboven hebt toegevoegd.

2. Je kunt het hoofdbericht aanpassen in het tekstvak of het door AI laten genereren door op de knop "Regenereren" te klikken.

3. Klik op "Opslaan" als je klaar bent.

Aangepaste velden toevoegen

1. Klik op "Bewerken" op het gedeelte met het contactformulier dat je hierboven hebt toegevoegd.

2. Klik op "Velden beheren.

3. Klik op "+ Nieuw aangepast veld".

4. Kies het type van het nieuwe aangepaste veld.

5. Pas het veld in het pop-upvenster aan.

6. Klik op "Opslaan" in het pop-upvenster en klik nogmaals op "Opslaan" in de bovenste balk.

Al deze velden zijn direct gekoppeld aan je CRM en alle informatie die klanten invullen, wordt nu in die velden ingevuld zodat je ze kunt raadplegen.

Aangepaste invoerlabels wijzigen

1. Klik op "Bewerken" in het gedeelte over het contactformulier.

2. Schakel "Aangepaste invoerlabels" in.

3. Wijzig de naam van het invoerveld.

4. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk.

Succesbericht bewerken

Dit bericht verschijnt nadat klanten op "Verzonden" hebben geklikt in het contactformulier.Je kunt details toevoegen zoals reactietijd en bedankbriefje.

1. Klik op "Bewerken" in het gedeelte over het contactformulier.

2. Scroll naar beneden naar het gedeelte Succesbericht formulier.

3. Bewerk het bericht of klik op "Regenereren" om de AI het voor je te laten schrijven.

4. Klik op "Opslaan".

Het toevoegen van een contactformulier is een eenvoudige en efficiënte manier om te communiceren met potentiële klanten.Met de bovenstaande stappen kun je het formulier zo aanpassen dat het voldoet aan de behoeften van je klanten en dat de verzamelde informatie automatisch wordt ingevuld in het CRM.

Contactformulier FAQ

• Kan ik een sectie met bestandsbijlagen toevoegen aan het contactformulier?

Op dit moment niet beschikbaar.Overweeg het gebruik van insluitingen voor contactformulieren van derden, zoals Common Ninja, die bestandsbijlagen ondersteunt.Zie deze pagina voor meer informatie: Contactformulier voor Duurzaam.

• Kan ik verplichte velden toevoegen aan het contactformulier?

Op dit moment niet beschikbaar.De standaard verplichte velden zijn naam, e-mail en bericht.Extra aangepaste velden kunnen niet verplicht zijn.