Knopstijlen op je site wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het aanpassen van het uiterlijk en de uitstraling van je website is van vitaal belang om je te onderscheiden van de massa en ervoor te zorgen dat je stijl en branding overal op je site hetzelfde zijn.Dat geldt ook voor je knoppen.Zo pas je de knopstijlen op je website aan via de website-editor.

De knopstijlen wijzigen,

1. Ga naar website> Bewerken.

2. Klik op het themapictogram (een verfblikpictogram).

3. Scroll naar beneden naar het gedeelte Knop.

4. Kies een stijl, vorm en kleur voor alle knoppen op je site.

5. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk als je klaar bent.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om te laten zien hoe je de knopstijlen op je website kunt wijzigen.Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met ons ondersteuningsteam.