Alle collectiesMarketing
Creëer promoties met AI
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Promoties maken met Durable

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om promotie-e-mails te maken?De marketingfunctie van Durable is de perfecte oplossing!Met de e-mailcreatietool van Durable kun je snel en eenvoudig promotie-e-mails maken.

Je kunt verschillende soorten promoties maken:

• Sociaal (berichten op Facebook, X en Instagram)

• Advertenties (Google Ads)

• Emails

Het maken van marketingberichten is beschikbaar met Business- of Mogul-plannen.Je kunt onze prijzenpagina hier bekijken.

Stappen om een promotie te maken met Durable

1. Log in op uw Durable-account en klik op het tabblad Marketing.

2. Klik op Sociaal, Advertenties of E-mails.

Sociale post maken

1. Klik op "Post maken" en klik op het posttype in het pop-upvenster.

2. Selecteer een onderwerp uit een vooraf ingevulde lijst of schrijf je eigen onderwerp in de zoekbalk.

3. De AI genereert het bericht automatisch.

• In het gedeelte Voorbeeld kunt u de berichten bewerken of opnieuw genereren.

• U kunt de inhoud bewerken door direct op het bericht te klikken.

4. Klik op "Opslaan" en "Inhoud kopiëren" en plak het in je Facebook-berichten, X-berichten of Instagram-berichten. Je kunt de afbeelding ook downloaden vanuit dit pop-upvenster.

Advertentie maken

1. Klik op "Advertentie maken".

2. U kunt het gedeelte "Over de advertentie" handmatig typen of op "Opnieuw genereren" klikken om het onderwerp van de advertentie in te vullen. Klik vervolgens op "Volgende".

3. De AI zal een Google Advertentiepost voor je schrijven. Klik op "Regenereren" als u de inhoud van de advertentie wilt wijzigen.

4. U kunt ook direct op de tekst klikken om de inhoud van de advertentie in het pop-upvenster te bewerken.

5. Klik op "Opslaan" als je klaar bent.Klik op "Kopiëren" om de inhoud van de advertenties te kopiëren en in je Google Ads post te plakken.

E-mails maken

1. Klik op "E-mail maken".

2. U kunt het gedeelte "Over de e-mail" handmatig typen of op "Opnieuw genereren" klikken om het advertentieonderwerp in te vullen. Klik vervolgens op "Volgende".

3. De AI zal een e-mail voor je schrijven. Klik op "Regenereren" als je de inhoud van de e-mail wilt veranderen.

4. Klik direct op de tekst om deze te bewerken.

5. Klik op "Opslaan" als je klaar bent.Klik op "Kopiëren" om de inhoud van de advertenties te kopiëren en in je e-mail te plakken.

Eerdere promoties verwijderen/dupliceren

1. Ga naar het tabblad Marketing.

2. Klik op Sociaal, Advertenties of E-mails.

3. Klik op de drie puntjes op het bericht dat je wilt verwijderen of dupliceren.

4. Klik op "Dupliceren" of "Verwijderen".

5. Klik op "Verwijderen" om te bevestigen.

Opmerking: we hebben momenteel geen directe integratie met Google Ads, Facebook of X.Je kunt berichten maken in Durable, maar dan moet je de inhoud kopiëren en plakken naar elk platform en handmatig publiceren.

Marketing FAQ

Op welk abonnement moet ik me abonneren om de Social Post Generator te kunnen gebruiken?

De sociale postgenerator is beschikbaar voor gebruikers van het Business- en Mogul-plan.