Accountinstellingen
Een aanmelding voor meerdere gebruikers maken

Meerdere gebruikers?Geen probleem.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Meerdere gebruikers toevoegen is alleen beschikbaar voor gebruikers van het Business- of Mogul-plan.Zie onze prijspagina voor meer informatie over wat is inbegrepen in je plan.

Een uitnodiging sturen naar een nieuwe gebruiker

Om de gebruikersfunctie in te schakelen in Durable, moet je eerst selecteren tot welk bedrijf je de gebruiker toegang wilt geven.Door een gebruiker toe te voegen krijgt u toegang tot uw hele Durable-bedrijf, met uitzondering van de mogelijkheid om uw plan en gebruikers te beheren.

1. Log in op je Durable-account en klik linksonder op "Zakelijk".Zorg ervoor dat je bent aangemeld bij het bedrijf waaraan je een nieuwe gebruiker wilt toevoegen.

2. Klik op "Gebruikers" op het bovenste tabblad en klik op "Gebruiker toevoegen".

3. Vul de naam en het e-mailadres in en klik vervolgens op "Uitnodiging verzenden".

BelANGRIJKE OPMERKING: De gebruiker die je hebt uitgenodigd, ontvangt een e-mail waarmee hij of zij een Durable-account kan maken.Het wordt weergegeven als "Uitnodiging verzonden" totdat het is geaccepteerd.

Een ontvangen uitnodiging accepteren

Nieuwe gebruikers ontvangen een e-mail zoals deze:

1. Klik op "Account aanmaken" in de e-mail.

2. Maak een account aan voor Durable.

3.Zodra de uitnodiging is geaccepteerd, wordt deze weergegeven als "Actief" in het Business dashboard.

Gebruikers verwijderen

U kunt alle gebruikers met inlogtoegang tot een specifiek Durable-account verwijderen door op de 3 puntjes naast de naam van de gebruiker te klikken.