Alle collectiesAccountinstellingenDurable abonnement
Facturen/ontvangsten uit het verleden voor je abonnementen inzien
Facturen/ontvangsten uit het verleden voor je abonnementen inzien
Naoko avatar
Geschreven door Naoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De bonnetjes worden naar je e-mailadres op je Stripe-account gestuurd telkens wanneer het plan automatisch wordt verlengd.Je hebt echter nog steeds toegang tot facturen, betalingsgeschiedenis en ontvangstbewijzen via je dashboard.

Om toegang te krijgen:

1. Log in op je Durable-account en klik op het bedrijf waarvoor je de facturen wilt zien.

2. Ga naar Zakelijke instellingen in de linkerbenedenhoek en klik op "Abonnement" op het bovenste tabblad.

3. Klik op "Plan beheren."

4. Scroll naar beneden naar het gedeelte "Factuurgeschiedenis" en klik op het pijlpictogram om de factuur te openen.

5. U kunt de factuur en ontvangstbewijzen downloaden vanaf de portal.

6. Als je klaar bent, kun je het tabblad Factuur sluiten.

Opmerking: deze factureringsfunctie is op dit moment alleen beschikbaar voor gebruikers van het Starter- en Business-plan.Als je het Mogul-plan of het Pro-plan (legacy-plan) gebruikt, neem dan contact op met het Support-team door te klikken op het Account-pictogram > Support.