Accountinstellingen
Mijn wachtwoord vergeten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wachtwoord vergeten link verzenden

Heb je de optie "Aanmelden met Google" gebruikt toen je je aanmeldde voor een Durable-account?Als dat het geval is, moet u die optie gebruiken telkens wanneer u inlogt op uw Durable-account en kunt u niet inloggen met een e-mailadres en wachtwoord.

Als je problemen hebt met inloggen, klik dan op "Wachtwoord vergeten". U wordt dan gevraagd om hetzelfde e-mailadres in te voeren dat is gekoppeld aan uw Durable-account, waarna u uw wachtwoord voor Durable opnieuw kunt instellen.

Als je andere problemen hebt bij het aanmelden op je Durable-account, aarzel dan niet om contacteer ons!