Bedrijfsuren toevoegen en beheren op je site
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het voordeel van het toevoegen van een bedrijfsurenrubriek

Het tonen van openingstijden op je website kan duidelijke en essentiële informatie geven, zodat bezoekers weten wanneer ze je fysieke locatie kunnen bezoeken of contact met je bedrijf kunnen opnemen binnen de openingstijden.Je kunt ook het aantal vragen over openingstijden verminderen: je kunt de tijd die je besteedt aan een andere taak besteden.

Hoe voeg je een sectie met openingstijden toe aan je site?

1. Ga naar Website > Bewerken.

2. Klik op de knop "Sectie toevoegen" op de editor waar je de openingstijden wilt toevoegen.

3. Klik op "Kantooruren" in de lijst.

4. Er wordt een sjabloon voor de openingstijden gegenereerd.Klik op "Opslaan" op de balk bovenaan.

Kantooruren aanpassen

1. Klik in de editor van de website op "Bewerken" op het gedeelte met de openingstijden.

2. De zijbalk verschijnt. In deze zijbalk kunt u het volgende bewerken:

1. Rubriek: de rubrieknotatie die wordt weergegeven in het gedeelte Bedrijfsuren.

2. Tijdzone: kies de tijdzone waarin je bedrijf is gevestigd.

3. Eerste dag van de week: Je kunt de eerste dag van de week, die tijdens kantooruren verschijnt, wijzigen.

4. Tijdweergave: u kunt kiezen uit 12-uurs of 24-uurs weergave.

3. U kunt doorgaan met het aanpassen van de Beschikbaarheid van uw bedrijf:

1. Weekdagen hebben verschillende openingstijden: Schakel deze optie in als je bedrijf verschillende openings-/sluitingstijden heeft tijdens de week.(Als je bedrijf bijvoorbeeld laat open is op donderdag en vrijdag, kun je deze optie inschakelen).

2. Tijdslot toevoegen: Klik op deze knop als je pauze-uren hebt voor het bedrijf.(Als je bedrijf bijvoorbeeld sluit van 15:00 tot 17:00 voor de pauze, kun je deze optie inschakelen).

3. Toon gesloten dagen: Schakel dit in als je de gesloten dagen wilt weergeven als "Gesloten" in deze sectie.Je kunt het label ook wijzigen op gesloten dagen.

4. Aangeven wanneer geopend: schakel deze optie in als u op de website wilt aangeven dat uw bedrijf momenteel geopend is. Het zou er ongeveer zo uit kunnen zien:

4. Wanneer je klaar bent met aanpassen, kun je op "Opslaan" klikken op de balk bovenaan.

Het tonen van je openingstijden is een geweldige manier om klanten en bezoekers te informeren en aan je te binden.Het toevoegen van openingstijden aan een website is een eenvoudige maar effectieve manier om de klantenservice te verbeteren en de gebruikerservaring te verbeteren, wat allemaal kan bijdragen aan het succes van het bedrijf.