Aanmelden bij Durable
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inleiding

Je kunt snel en eenvoudig een website bouwen in 30 seconden met behulp van kunstmatige intelligentie (AI).AI kan het bouwen van websites automatiseren, waardoor het maken van websites sneller en eenvoudiger wordt.Met een paar klikken op de knop heb je in minder dan een minuut een website!

Deze handleiding is voor klanten die nog nooit een account hebben gehad bij Durable.Als je al een account bij ons hebt, bekijk dan dit helpdocument om een nieuw bedrijf aan te maken.

Hoe maak je een site met Durable

Als je dat nog niet hebt gedaan, kun je je aanmelden bij Durable.

1. Kies je bedrijfstype, locatie, taal en de naam van het bedrijf.

2. De website wordt gegenereerd op basis van de informatie die je hebt ingevoerd.

3. Je kunt de voltooide website bekijken.

4. Wanneer u klaar bent met het bouwen van uw website, zal het systeem u vragen om u aan te melden. Om te beginnen klikt u op "Aanmelden met Google" of typt u uw e-mailadres en wachtwoord in.

5. Je hebt nu een account bij Durable!

Een website maken in 30 seconden met AI is de snelste, meest geavanceerde manier om websites van professionele kwaliteit te maken.Als je snel en eenvoudig een website wilt bouwen, is dit de beste oplossing.