Alle collectiesCRM
Klantenberichten beantwoorden of versturen vanuit Durable CRM
Klantenberichten beantwoorden of versturen vanuit Durable CRM
Naoko avatar
Geschreven door Naoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Durable kun je eenvoudig berichten beantwoorden die vanuit het contactformulier zijn verzonden.

Als u ongelezen berichten van klanten hebt, kunt u het enveloppictogram zien met het aantal berichten dat u hebt ontvangen.

Berichten van klanten beantwoorden

1. Ga naar CRM > Contactpersonen.

2. Klik op de klant die u wilt antwoorden.

3. Klik op het bericht dat u wilt beantwoorden uit de "Contactformulier" sectie.

4. Klik op "Beantwoorden" in het pop-upvenster.Er verschijnt een ontwerpvenster voor een bericht.

• Voeg indien nodig Cc en Bcc toe.

• Wijzig het onderwerp handmatig of laat AI het genereren door op "Regenereren" te klikken.

• Wijzig het bericht handmatig of laat AI het genereren door op "Regenereren" te klikken.

• Voeg indien nodig bestanden bij door te klikken op "Voeg bestanden bij"
      .

5. Klik op "Verzenden" als je klaar bent. Wacht enkele seconden tot het pop-upvenster "Bericht verzonden" verschijnt.

Maak nieuwe berichten aan klanten

Als je klanten proactief wilt benaderen via Durable CRM, volg dan de onderstaande stappen:

1. Ga naar CRM > Contactpersonen.

2. Klik op de klant die u wilt antwoorden.

3. Klik op "Berichten" in het bovenste tabblad en klik op "Bericht opstellen".

4. Er verschijnt een ontwerpvenster voor een bericht.

• Voeg indien nodig Cc en Bcc toe.

• Wijzig het onderwerp handmatig of laat AI het genereren door op "Regenereren" te klikken.

• Wijzig het bericht handmatig of laat AI het genereren door op "Regenereren" te klikken.

• Voeg indien nodig bestanden bij door te klikken op "Voeg bestanden bij"
      .

5. Als u klaar bent, klikt u op "Verzenden". Wacht een paar seconden tot de popup "Bericht verzonden" verschijnt.

Alternatief, u kunt op "Bericht" klikken in het profiel van het klantenoverzicht voor snelkoppeling naar het ontwerpvenster voor berichten.

Met Durable kunnen uw berichten efficiënt worden beantwoord vanuit uw CRM-dashboard.

Neem hier contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wilt.