Aan de slag
Gebruik de AI-assistent
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe je de Durable AI-assistent gebruikt

Onze AI-assistent is een eenvoudige en handige tool die is ontworpen om je te helpen je bedrijf soepel en efficiënt te runnen.Onze applicatie maakt gebruik van geavanceerde automatiseringstechnologie, waardoor het een van de beste oplossingen is voor bedrijven van elke grootte.

Aan de slag met onze AI-assistent

Klaar om onze AI-assistent te gebruiken voor jouw bedrijf?Profiteer vandaag nog van onze AI-assistent en ervaar de voordelen van een gestroomlijnde en efficiënte bedrijfsvoering!

1. Log in op je Durable-account en selecteer zakelijk.

2. Klik op het Thunderbolt-pictogram naast het accountpictogram in de rechterbovenhoek.

3. De pop-up van de AI-assistent wordt geopend.

4. Typ een vraag of commando en druk op enter.

5. Het antwoord wordt gegenereerd.De assistent brengt je naar de pagina waar je de instellingen kunt wijzigen of vervolgvragen kunt stellen.

Je kunt de assistent ook openen in de website-editor.

De taal van de AI-assistent wijzigen

Momenteel ondersteunt de AI-assistent de volgende talen:

• Engels

• Spaans

• Frans

• Braziliaans Portugees

• Italiaans

• Nederlands

• Duits

De taal wijzigen,

1. Ga naar Zakelijk > AI-instellingen.

2. Wijzig de taal en klik op "Opslaan".

Voorbeeldvragen die je aan de AI-assistent kunt stellen

Onze AI-assistent is ontworpen om je te helpen met taken binnen het Durable-dashboard.

Voorbeeld:

"Verander het favicon van de website."

"Maak een nieuwe factuur."

"Stel standaardbelasting in op facturen."

"Hoe ziet mijn website eruit op een mobiel apparaat?"

"Breng me naar het Durable helpcentrum."

Waar de AI-assistent je mee kan helpen

• Brengt je naar de pagina waar een specifieke instelling wordt beheerd.

• U informatie geven over duurzame producten.

Waar de AI-assistent niet bij kan helpen

• Support tickets aanmaken: De AI-assistent is geen duurzame ondersteuningschatbot.Als u contact wilt opnemen met ons ondersteuningsteam, maak dan hier een ticket aan.

• Voer wijzigingen door op je website: De assistent kan je naar de instellingenpagina brengen, maar je moet de wijziging nog steeds zelf uitvoeren. De AI-assistent is er om je in de juiste richting te navigeren.

• Je doorverwijzen naar externe websites: De assistent kan je niet doorverwijzen naar externe websites zoals Google of de website van je domeinprovider.

• Stel te brede vragen: Bijvoorbeeld: "Wat is mijn volgende stap?" Je kunt de vraag aan de assistent stellen, maar de opdracht is niet specifiek genoeg voor de assistent om je een antwoord te geven.Geef specifieke acties voor de assistent.

• Stel vragen die niets te maken hebben met de website van Durable: De assistent is niet getraind om vragen te beantwoorden als "Hoe bak ik een aardappel?" of "Wat is de hoofdstad van Brazilië?".

We werken er voortdurend aan om je ervaring te verbeteren, dus kijk uit naar toekomstige updates en ontwikkelingen.Als je feedback hebt voor onze AI-assistent, aarzel dan niet om ons een bericht te sturenvan ons helpcentrum!