Alle collectiesWebsite redacteurWidgets
Voeg chatwidgets van Common Ninja toe aan je site
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een chatwidget toevoegen aan je website?Chatwidgets zijn een gemakkelijke manier om bezoekers van je website snel en gemakkelijk vragen te laten stellen en antwoorden te krijgen van je team, rechtstreeks in hun browser of telefoon.

Een chatwidget toevoegen aan je site

Om een chatwidget aan je website toe te voegen, volg je de instructies die het beste passen bij het platform of framework van je website.Klik hieronder om de instructies te openen.

Knop WhatsApp toevoegen

1. Ga naar Website > Edit.

2. Klik in de bovenste balk op het pictogram Widgets.

3. Klik op "Widget toevoegen" of op de "WhatsApp-knop"
    .

4. Pas de inhoud en look & feel aan in de Common Ninja-editor.

5. Als je klaar bent met aanpassen, klik je op "Wijziging opslaan" in de Common Ninja-editor.

6. Klik op "Opslaan" in de Durable website editor in de bovenste balk.

Deze widget is gemaakt door Common Ninja: bekijk WhatsApp Chat voor Duurzaam voor meer informatie.Houd er rekening mee dat het antwoord niet automatisch is, dus iemand moet de ontvangen chat op je WhatsApp controleren en beantwoorden.

Telegram knop toevoegen

1. Ga naar Website > Edit.

2. Klik in de bovenste balk op Widgets.

3. Klik op "Widget toevoegen" of op de "Telegram-knop".

4. Pas de inhoud en look & feel aan in de Common Ninja-editor.

5. Als je klaar bent met aanpassen, klik je op "Wijziging opslaan" in de Common Ninja-editor.

6. Klik op "Opslaan" in de Durable website editor in de rechterbenedenhoek.

Deze widget is gemaakt door Common Ninja: bekijk Telegram Chat voor Duurzaam voor meer informatie.Houd er rekening mee dat het antwoord niet geautomatiseerd is, dus iemand moet de chat die je ontvangt van je Telegram app controleren en beantwoorden.

Messenger-chat toevoegen

1. Ga naar Website > Edit.

2. Klik in de bovenste balk op Widgets.

3. Klik op "Widget toevoegen" of op "Messenger chat".

4. Pas de inhoud en look & feel aan in de Common Ninja-editor.

5. Als je klaar bent met aanpassen, klik je op "Wijziging opslaan" in de Common Ninja-editor.

6. Klik op "Opslaan" in de Durable website editor in de rechterbenedenhoek.

Deze widget is gemaakt door Common Ninja: bekijk Messenger Chat voor Duurzaam voor meer informatie.Houd er rekening mee dat het antwoord niet geautomatiseerd is, dus iemand moet de ontvangen chat op je Messenger app controleren en beantwoorden.

Veelgestelde vragen over chatwidgets

Moet ik software installeren om een chatwidget te gebruiken?

Nee, je hoeft alleen maar de chatwidget-code op je website te installeren.Je bezoekers moeten misschien een browserextensie of een mobiele app downloaden met je team.

Hoe reageer ik op vragen van gebruikers?

Je team kan reageren op vragen via een browser-app of gebruikers rechtstreeks berichten sturen vanuit je Messenger/WhatsApp/Telegram-app op je apparaat.Raadpleeg de documentatie van de chatwidget voor informatie over het beantwoorden van vragen.

Kunnen de chatwidgets antwoorden automatiseren met AI?

Op dit moment niet.We bieden geen AI-geïntegreerde messagingtool.De chatwidgets die we op deze pagina hebben geïntroduceerd, vereisen handmatige antwoorden van je team.

Wat moet ik toevoegen onder "Messenger gebruiker"?

je moet hier een Facebook-gebruikersnaam invullen:

Hoe vind ik een Facebook-gebruikersnaam?

Van computer

1. Klik op het profielicoon en ga naar Instellingen & privacy.

2. Instellingen → Rekeningencentrum.

3. Profielen → je Facebook-account → Gebruikersnaam.

4. Kopieer de gebruikersnaam hier en plak deze in de Common Ninja widget sectie.

Vervolgens kun je deze gebruikersnaam plakken in de Messenger gebruikerssectie en op opslaan klikken.

Als je wilt weten waar je gebruikersnamen van Facebook op verschillende apparaten kunt vinden, kun je hieronder ook die externe pagina's bekijken.

Chatwidgets zijn een uitstekende manier om je websitebezoekers een snelle en efficiënte klantenservice te bieden.Het installeren van een chatwidget op je website is een eenvoudig proces en je kunt de instructies in deze handleiding raadplegen om je op weg te helpen.Als je vragen hebt over het toevoegen van een chatwidget, neem dan contact op met het ondersteuningsteam.