Een sectie aan een knop toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een sectie aan een knop toevoegen

Door een sectie aan een knop toe te voegen, kun je je klanten naar een bepaalde sectie op je website leiden wanneer ze op de knop klikken.Dit kan een geweldige manier zijn om het navigeren op je website gemakkelijker te maken voor je klanten.

Opmerking: in de kop- en voettekstsecties is het niet mogelijk om een sectie aan een knop toe te voegen.Deze functie is alleen beschikbaar voor de knoppen op het hoofdgedeelte van de site.

Stappen om een sectie aan een knop toe te voegen

1. Ga naar website > Bewerken.

2. Klik op "Bewerken" in het gedeelte met een knop.

3. Verplaats de knop om de knop in te schakelen en klik op het pictogram "+knop toevoegen" of het potloodpictogram als de knop er al is.

4. Kies Linktype: Sectie, en verander het label indien nodig.

5. Kies de sectie waarnaar u wilt linken.

6. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk.

Let op: je kunt alleen linken naar een sectie binnen dezelfde pagina.Als je een knop aan een andere pagina wilt koppelen, koppel dan een pagina in plaats van een sectie.

Het toevoegen van een sectie aan een knop is een geweldige manier om het je klanten gemakkelijker te maken om door je website te navigeren.Je kunt de knop en de sectie aanpassen aan de stijl van je website voor een samenhangende en gebruiksvriendelijke ervaring.