Voeg een Instagram-blokfeed toe aan je site
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je Instagram-feed weergeven op je site

Hiermee kun je je Instagram-feed rechtstreeks op je homepage weergeven zonder een aangepaste code te gebruiken of deze in te sluiten.

1. Ga naar Website > Bewerken.

2. Klik op de knop "Sectie + toevoegen" om een Instagram-feed toe te voegen.

3. Zoek de Instagram-sectie in de lijst.

4. Er wordt een feed weergegeven.NOOT: Standaard wordt de @durableteam Instagram-feed weergegeven als een placeholder.

5. Klik op "Bewerken" op de Instagram-feed om deze te wijzigen in jouw Instagram-feed.

6. Het nieuwe profiel verschijnt direct op je feed zodra Durable een bestaande account heeft gedetecteerd.

7. Klik op "Opslaan" in de bovenste balk.

Veelvoorkomende fouten

• Als de account private is of niet bestaat, verschijnt de volgende foutmelding:

• Als er geen foto's in de feed zijn, wordt er een leeg profiel getoond:

• Als je een makersaccount hebt, controleer dan of de privacy-instellingen correct zijn, want hierdoor kan de feed niet worden weergegeven.