Domein
Een bestaand aangepast domein koppelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Integreer je aangepaste domein met Durable

We zijn een samenwerking aangegaan met Entri om klanten van Durable meer naadloze integratie met aangepaste domeinen te bieden!Als u al een domein bezit en ervoor wilt zorgen dat dit wordt gecorrigeerd en naar uw Durable-website wordt doorverwezen, kunt u dit doen via de volgende stappen.

Stap 1: Navigeer naar het tabblad Instellingen

1. Ga naar website> Domein.

2. Klik op de knop 'Domein koppelen' en ga naar stap 2 hieronder.

Stap 2: Voeg uw domein toe

1. Het systeem zal een pop-upvenster zoals hieronder laten zien, dus klik op "Doorgaan."

2. Voer een extern domein in dat u wilt verbinden met uw Durable website.

3. Entri zal het domein analyseren.Er wordt gevraagd om je provider te selecteren (waar je je domein vandaan hebt).Meestal vraagt het systeem je om in te loggen op je domeinhostaccount.

4. Het zal indien nodig aanvullende instructies geven voor uw specifieke domeinprovider.

5. Eenmaal voltooid, zal het bevestigen dat je succesvol verbonden bent!

Stap 3: Controleer of het domein naar Duurzaam wijst

Controleer of uw DNS-instellingen correct zijn door uw status in de DNS-instellingen te controleren.

Het kan een paar minuten tot een paar uur duren voordat DNS-wijzigingen zijn doorgevoerd.Controleer of uw records correct zijn ingesteld bij uw DNS-provider en kom later terug om te controleren of ze zijn geverifieerd op uw Durable-dashboard.

Stap 4: Volledige propagatie toestaan

Na het wijzigen van de domeinrecords kan het tot 24 uur duren voordat het volledig is gepropageerd.Als uw website niet meteen beschikbaar is, wacht dan even en probeer het opnieuw.U kunt ook controleren of de DNS-records goed zijn overgenomen.

Als je vragen hebt of problemen tegenkomt tijdens deze stappen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons Support-team via het Durable Support Centre.

Als automatisch verbinden niet werkt, probeer het domein dan handmatig toe te voegen.

Handmatig de DNS-records toevoegen om een verbinding te maken met een extern domein

1. Kies "Verander provider" (het tandwielpictogram linksonder).

2. Scroll naar beneden en klik op Handmatig instellen.

3. Kopieer de DNS records precies naar uw domein host provider.

4. Zorg ervoor dat u op alle 6 de knoppen "Kopiëren" van elke record klikt.

5. Klik ten slotte op de knop "Ik heb 3/3 records hierboven toegevoegd aan de provider van mijn domein" wanneer deze wordt ingeschakeld. Controleer vervolgens uw Primaire domein om te zien of de koppeling is gelukt.

Houd er rekening mee dat het tot 48 uur kan duren om een handmatige verbinding te maken.Als u uw domein niet goed verbonden ziet met uw website, controleer dan uw domeinstatus met de DNS-checker. Volg deze pagina voor begeleiding.