Alle collectiesProblemen oplossen
Automatisch afspelen inschakelen voor ingesloten video's
Leodith avatar
Geschreven door Leodith
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een video autoplay te maken, moeten we Sectie > Insluiten gebruiken

Als je een YouTube-video als voorbeeld neemt, gebruik dan de insluitcode in plaats van de URL-link voor delen.

Voeg in de onderstaande voorbeeldcode &autoplay=1 toe vóór de dubbele aanhalingstekens in de URL:

Origineel

<iframe width="560" height="315"src="https://www.youtube.com/embed/D6Ac5JpCHmI?"frameborder="0"allowfullscreen></iframe>

Automatisch spelen

<iframe width="560" height="315"src="https://www.youtube.com/embed/D6Ac5JpCHmI?&autoplay=1"frameborder="0"allowfullscreen></iframe>

Voeg vervolgens de insluitcode toe en klik op Opslaan.