Alle collectiesWebsite redacteurWidgets
Meer informatie over cookies
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Belangrijke opmerking: Dit artikel bevat geen juridisch advies.

• Het Durable-team kan u geen juridisch advies geven over de vraag of uw website voldoet aan uw lokale privacywetgeving & -regelgeving.

• Privacywetten verschillen van regio tot regio.Het tonen van een cookiemelding is misschien niet voldoende.Raadpleeg uw juridische afdeling voor meer informatie.

• Om gebruik te maken van Duurzame diensten, moet u voldoen aan onze Dienstvoorwaarden en Privacybeleid.

Meer informatie over cookies

Wat zijn cookies?

Cookies informeren websites over de gebruiker, waardoor de websites de gebruikerservaring kunnen personaliseren.Cookies zijn kleine bestanden met informatie die een webserver genereert en naar een webbrowser stuurt.Webbrowsers slaan de cookies die ze ontvangen op voor een vooraf bepaalde periode of voor de duur van de sessie van een gebruiker op een website.Ze koppelen de relevante cookies aan alle toekomstige verzoeken van de gebruiker aan de webserver.[Citaat van Cloudflare: Wat zijn cookies?| Cookies definitie]

Waarom de balk met cookies?

De bezoeker van de website laten zien dat uw website cookies gebruikt.Het wordt vaak noodzakelijk geacht om een koekjestrommel toe te voegen.Op je Durable website kun je gebruik maken van de Durable cookiebar (voorheen de Common Ninja cookiebar).Door deze widgets te gebruiken, kun je een banner met cookiemeldingen instellen.

Een balk met cookiemeldingen toevoegen aan uw site

Handige koppelingen